As Oy Kuopion Mäkikatu 6

Mäkikadulla sijaitseva taloyhtiö koostuu kahdesta erillisestä kuusikerroksisesta talosta. Taloyhtiön LVIS-järjestelmät uusittiin nykynormien mukaiseksi: sähköt, viemärit, vesijohdot ja lämpöverkosto uusittiin, samoin huoneistojen kylpyhuoneet ja taloyhtiön yhteisiä tiloja saneerattiin. Piha-alueella uusittiin mm. salaojat sekä lisättiin autopaikkoja.

As Oy Kuopionlahti

Hienolla paikalla sijaitseva suuri 7-kerroksinen taloyhtiö, josta on upeat näkymät Kallavedelle. Putkiremontissa uusittiin kaikki putket ja kylpyhuoneet sekä yhteiset tilat. Lisäksi 2014-2015 toteutetussa parvekekorjauksessa talon vanhat parvekkeet purettiin ja korvattiin nykyaikaisilla uusilla parvekkeilla.

As Oy Kuopion Maaherrank. 3

60 asunnon kohde on Kuopion mittakaavassa iso. Peruskorjauksessa vaihdettiin viemärit ja käyttövesiputket uusiin sekä saneerattiin asuntojen kylpyhuoneet sekä taloyhtiön yhteiset tilat. 

As Oy Vuorelanpossu

Alkuperäinen suunnitelma tässä kohteessa oli pinnoittaa viemärit ja uusia vain käyttövesiputket. Neuvottelujen aikana kuitenkin todettiin että tässä tapauksessa taloyhtiölle kannattavampaa on uusia myös viemärit. Samalla myös asuntojen kylpyhuoneiden vesieristykset ja pinnat uusittiin sekä kunnostettiin yhteisiä tiloja.