Avoimet työpaikat

Työpäällikkö vastaamaan uudesta yksiköstä Tampereelle

Työpäällikkö johtaa KUMONIn Tampereen yksikköä ja vastaa työmaiden läpiviennistä, laadusta, aikataulusta ja työturvallisuudesta. Onnistuminen työssä edellyttää jämeryyttä ja luovuutta sekä vastuullista ja vankkaa otetta työn johtamiseen.

Vastaava työnjohtaja kasvattamaan uutta yksikköä pääkaupunkiseudulla

Vastaava työnjohtaja johtaa rakennustyötä työmaalla ja huolehtii työn laadusta, aikataulusta ja työturvallisuudesta. Onnistuminen työssä edellyttää esimerkiksi rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta, vähintään muutaman vuoden työkokemusta työnjohtotehtävistä saneeraustyömailla sekä alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa hallintaa.

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Kuopioon

Haemme nyt kotikentällemme Kuopioon ja Pohjois-Savon alueen projekteihimme vastaavaa työnjohtajaa. Voit olla jo kokenut vastaava työnjohtaja tai muutaman vuoden työnjohtajana työskennellyt osaaja, joka on valmis nousemaan vastaavaksi työnjohtajaksi.

Haemme vahvistusta osaajiemme joukkoon!

KUMONI Oy on ollut alansa uudistaja ja suunnannäyttäjä jo vuodesta 2002.
Meillä toiminta-ajatuksena on auttaa asiakasta säilyttämään kiinteistönsä arvon ja lisäämään asumisviihtyisyyttään tarjoamalla nykyaikaisia ja luotettavia uudis- ja korjausrakentamisen palveluja korkealla ammattitaidolla.

KUMONIn visiona on olla nuorekas, nykyaikainen, aikaansa seuraava yritys, joka pyrkii jatkuvaan kehittymiseen palvellakseen asiakkaitaan rakennusalan parhaan tietämyksen mukaan.


Haastavien saneeraus- ja korjausrakentamishankkeiden parissa työskennellään lähellä ihmistä, sillä pääosin toimimme käytössä olevien rakennusten ympäristössä. Ihmisten kodeissa.


Kiinnostuitko tekemisestämme?

Kuulostaako sille että sinusta olisi meille vahvistusta?
Haemme jatkuvasti ammattitaitoisia osaajia sekä Savon että Etelä-Suomen alueelle, siksipä pyydämme täyttämään yhteydenottolomakkeemme tällä sivulla. Kerro lyhyesti osaamisesi, koulutus ja millaista työtehtävää haet?


Palaamme sinulle takaisin piakkoin sopiaksemme jatkotoimenpiteistä. 

YHDESSÄ KAIKKI ONNISTUU.