Avoimet työpaikat

Vastaava työnjohtaja kasvattamaan uutta yksikköä pääkaupunkiseudulla

Vastaava työnjohtaja johtaa rakennustyötä työmaalla ja huolehtii työn laadusta, aikataulusta ja työturvallisuudesta. Onnistuminen työssä edellyttää esimerkiksi rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta, vähintään muutaman vuoden työkokemusta työnjohtotehtävistä saneeraustyömailla sekä alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa hallintaa.

Haemme vastaavia työnjohtajia Turkuun

Haemme nyt Turun alueen projekteihimme vastaavia työnjohtajia. Voit olla jo kokenut vastaava työnjohtaja tai muutaman vuoden työnjohtajana työskennellyt osaaja, joka on valmis nousemaan vastaavaksi työnjohtajaksi.

Haemme Turkuun yhteen hiileen puhaltavia sisävalmistusvaiheen ammattilaisia

KUMONI Oy on Kuopiossa 2002 perustettu perheyritys, joka toimii Kuopion, Turun ja pääkaupunkiseudun alueilla. Toiminnan edelleen kasvaessa KUMONI hakee nyt Turkuun vakituisiin työsuhteisiin sisävalmistusvaiheen ammattilaisia.

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Kuopioon

Haemme nyt kotikentällemme Kuopioon ja Pohjois-Savon alueen projekteihimme vastaavaa työnjohtajaa. Voit olla jo kokenut vastaava työnjohtaja tai muutaman vuoden työnjohtajana työskennellyt osaaja, joka on valmis nousemaan vastaavaksi työnjohtajaksi.

Haemme vahvistusta osaajiemme joukkoon!

KUMONI Oy on ollut alansa uudistaja ja suunnannäyttäjä jo vuodesta 2002.
Meillä toiminta-ajatuksena on auttaa asiakasta säilyttämään kiinteistönsä arvon ja lisäämään asumisviihtyisyyttään tarjoamalla nykyaikaisia ja luotettavia uudis- ja korjausrakentamisen palveluja korkealla ammattitaidolla.

KUMONIn visiona on olla nuorekas, nykyaikainen, aikaansa seuraava yritys, joka pyrkii jatkuvaan kehittymiseen palvellakseen asiakkaitaan rakennusalan parhaan tietämyksen mukaan.


Haastavien saneeraus- ja korjausrakentamishankkeiden parissa työskennellään lähellä ihmistä, sillä pääosin toimimme käytössä olevien rakennusten ympäristössä. Ihmisten kodeissa.


Kiinnostuitko tekemisestämme?

Kuulostaako sille että sinusta olisi meille vahvistusta?
Haemme jatkuvasti ammattitaitoisia osaajia sekä Savon että Etelä-Suomen alueelle, siksipä pyydämme täyttämään yhteydenottolomakkeemme tällä sivulla. Kerro lyhyesti osaamisesi, koulutus ja millaista työtehtävää haet?


Palaamme sinulle takaisin piakkoin sopiaksemme jatkotoimenpiteistä. 

YHDESSÄ KAIKKI ONNISTUU.