Haemme vahvistusta osaajiemme joukkoon!

KUMONI Oy on ollut alansa uudistaja ja suunnannäyttäjä jo vuodesta 2002.
Meillä toiminta-ajatuksena on auttaa asiakasta säilyttämään kiinteistönsä arvon ja lisäämään asumisviihtyisyyttään tarjoamalla nykyaikaisia ja luotettavia uudis- ja korjausrakentamisen palveluja korkealla ammattitaidolla.

KUMONIn visiona on olla nuorekas, nykyaikainen, aikaansa seuraava yritys, joka pyrkii jatkuvaan kehittymiseen palvellakseen asiakkaitaan rakennusalan parhaan tietämyksen mukaan.


Haastavien saneeraus- ja korjausrakentamishankkeiden parissa työskennellään lähellä ihmistä, sillä pääosin toimimme käytössä olevien rakennusten ympäristössä. Ihmisten kodeissa.


Kiinnostuitko tekemisestämme?

Kuulostaako sille että sinusta olisi meille vahvistusta?
Haemme jatkuvasti ammattitaitoisia osaajia sekä Savon että Etelä-Suomen alueelle, siksipä pyydämme täyttämään yhteydenottolomakkeemme tällä sivulla. Kerro lyhyesti osaamisesi, koulutus ja millaista työtehtävää haet?


Palaamme sinulle takaisin piakkoin sopiaksemme jatkotoimenpiteistä. 

YHDESSÄ KAIKKI ONNISTUU.

HAEMME VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA TURKUUN

Kumoni Oy on vuonna 2002 perustettu perheyritys. Toimimme Kuopion, Jyväskylän ja Turun talousalueilla keskittyen pääosin erilaisiin korjauskohteisiin, sekä taloyhtiö- että julkisiin hankkeisiin.

Tällä hetkellä konserniyhtiöiden liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja työllistämme keskimäärin 50 henkilöä. Toimintamme perustuu sertifioituun ISO 9001- laatujärjestelmään.

Olemme alusta saakka uskoneet asiakaslähtöisyyteen, palveluun ja tinkimättömään laadun tekemiseen. Siten olemme hallitusti kasvaneet alan edelläkävijäksi ja johtavaksi asiantuntijaksi.

Tarjoamme nyt mahdollisuuden olla mukana jatkuvasti kehittyvän KUMONIn joukoissa ja haemme Turkuun alkaviin kohteisiimme VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA.

Vastaavana työnjohtajana johdat rakennustyötä työmaalla, huolehdit työn laadusta, aikataulusta ja työturvallisuudesta. Edellytämme sinulta rakennusalan koulutusta (insinööri/teknikko) sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta työnjohtotehtävistä. Saneerauspuolen työkokemuksen katsomme eduksi. Työssä menestyminen edellyttää yhteistyökykyä, kustannustehokasta toimintamallia, aikataulujen hallintaa sekä perus atk-osaamista.

Tarjoamme:

– Vastuullisen ja itsenäisen tehtävän

– Mahtavan työyhteisön

– Itsensä kehittämiseen kannustavan ilmapiirin

– Kiinteän kuukausipalkan lisäksi kannustavan työmaakohtaisen tulospalkkiojärjestelmän.

Lisätietoja työtehtävästä antaa tj Tomi Nieminen, puh. 0505122400

Lähetä työhakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 31.1.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tomi.nieminen@kumoni.fi

www.kumoni.fi

YHDESSÄ KAIKKI ONNISTUU – KUMONI