We ❤︎ Taloyhtiöt

Uudistimme taloyhtiöiden LVIS-remontoinnin

Hei taloyhtiön hallituksen jäsenet! Onko yhtiönne viisivuotissuunnitelmaan kirjattu LVIS-hankkeen suunnittelu ja toteutus? Onko hanketta pitkitetty, tai huolettaako rakentamiskustannusten yleinen nousu yhdistettynä korkojen nopeaan nousuun? Ei hätää, KUMONIn We ❤︎ Taloyhtiöt -malli tulee apuun!

We ❤︎ Taloyhtiöt on kokonaisvastuurakentamishankkeena (KVR) toteutettu putkiremonttipalvelu, jonka suunnittelimme vastaamaan lähiöalueiden kasvavaan korjausvelkaan. KVR-hankemallilla taloyhtiöiden ja lähiöiden elinkelpoisuus on mahdollista ratkaista valtakunnallisesti.

Mistä We ❤︎ Taloyhtiöt -mallissa sitten on kyse? 1970-luvun yhdenmukaiset rakennusratkaisut mahdollistavat remontoinnin monistamisen ja tehokkaan työskentelyn. Vakioitujen kumppanien kanssa pystymme toteuttamaan linjasaneerauksen – tuttavallisemmin putkiremontin – tavallista tehokkaammin ja toimitusvarmemmin, mikä takaa remontin nopeamman läpimenoajan ja edullisemman neliöhinnan. Turha säätäminen vähenee, kun vastuu on yhdellä toimijalla – enää putkiremontin ei tarvitse olla kirosana!

Asukkaille We ❤︎ Taloyhtiöt -mallilla toteutettu putkiremontti näyttäytyy tavallista edullisempana, nopeampana ja vaivattovampana palveluna. Kun me vastaamme koko remontista urakoinnista suunnitteluineen, on viestintä ja työmaan johtaminen sujuvampaa. Lue lisää We ❤︎ Taloyhtiöt -putkiremontin hyödyistä alta!

Hinta

We ❤︎ Taloyhtiöt -putkiremontti on neliöhinnaltaan aina vähintään 150 € edullisempi kuin perinteisellä remonttimallilla toteutettu. Ai miten pystymme tarjoamaan sen selvästi edullisemmin? Siksi, että lähiöiden rakennuskanta mahdollistaa skaalautuvat ja tehostetut työvaiheet, mikä heijastuu suoraan urakan hintaan. Emme myöskään yliremontoi ja tarkastelemme kriittisesti mm. sukituksen mahdollisuutta. Lisäksi teemme hankesuunnitelman veloituksetta, mikäli meidät valitaan urakoitsijaksi.

We ❤︎ Taloyhtiöt -putkiremontin hinnoittelumalli noudattaa muilta osin tavallisen putkiremonttipalvelun hinnoittelua. Peruskustannus sisältää taloyhtiön pakolliset tekniset korjaukset + kosteat tilat asunnoista, huonekohtaiset sähköt, perustason kylpyhuonevarustelun sekä vesijohdot ja viemärit. Mahdolliset lisäkustannukset syntyvät taloyhtiökohtaisista toiveista sekä asuntokohtaisista räätälöinneistä.

Ota yhteyttä

Ari Karhapää
Toimitusjohtaja
KUMONI Oy
ari.karhapaa@kumoni.fi
+358 400 606 064
Tomi Nieminen
Toimitusjohtaja
KUMONI Oy Etelä-Suomi
tomi.nieminen@kumoni.fi
+358 50 512 2400
Pasi Pitkänen
Konsernijohtaja
KUMONI Oy
pasi.pitkanen@kumoni.fi
+358 50 529 3750

Referenssikohteitamme asukkaille ja taloyhtiöille

AS.OY KUOPION SUUNNISTAJANTIE 7

Rakennusvuosi 1966 Huoneistoja 57 LVIS-peruskorjaus 2021  ...


Lue lisää

Asunto­säätiön Asumis­oikeus Oy, Kotikaivon­polku 2

Viihtyvyysremontti Helsingissä Tähän Helsingissä sijaitsevaan kohteeseen tehtiin viihtyvyysremontti 28...


Lue lisää

Asunto­säätiön Asumis­oikeus Oy, Sepänkylän­tie 10

Viihtyvyysremontti Kirkkonummella Tähän Kirkkonummella sijaitsevaan kohteeseen tehtiin viihtyvyysremontti 25...


Lue lisää

Asunto­säätiön Asumis­oikeus Oy, Keilapolku 1

Viihtyvyysremontti Vantaalla Tähän Vantaalla sijaitsevaan kerrostaloon tehtiin viihtyvyysremontti 39...


Lue lisää