WE ❤︎ PUTKI­REMONTTI

ASUKKAILLE JA TALOYHTIÖILLE

Osaavasti tehty putkiremontti nostaa niin asumisen viihtyisyyttä kuin kiinteistön arvoa. Silti se on monelle kirosana. Meidän tehtävämme on tehdä putkiremontista sinulle mahdollisimman vaivaton, huoleton ja luotettava.

Putkiremontti jo yli 4000 asuntoon

Yli kymmenen vuoden aikana meille on karttunut roimasti kokemusta putkiremonteista. Eteen on luonnollisesti sattunut tilanne jos toinenkin, minkä ansiosta osaamme ennakoida putkiremonttien perinteiset sudenkuopat etukäteen. Erikoistuminen putkiremontteihin, tehokkaiksi hioutuneet prosessit ja osaavat työmiehet auttavat meitä takaamaan, että putkiremontti pysyy aikataulussa ja budjetissa.

Tarjoamme palvelua, johon muut eivät pysty

Huolellisen suunnittelun, pitävien aikataulujen ja ripeän työn ohella pidämme huolen, että pysyt aina ajan tasalla remontin etenemisestä ja osaat varautua siihen ajoissa. Annamme neuvoja ja vastaamme henkilökohtaisesti kysymyksiisi sekä ennen remonttia että sen aikana.

Keittiö-, kylpyhuone- ja pintaremontit kilpailukykyiseen hintaan

Putkiremontin aikana on kustannustehokasta remontoida muu asunto samalla. Oli kyse sitten keittiöremontista, pintojen uusimisesta tai kylpyhuoneremontista, lupaamme toteuttaa remontit samaan kilpailukykyiseen hintaan kuin putkiremontinkin. Tarvittaessa myös kuljetamme ja varastoimme tavarasi turvalliseen varastoon.

YHDESSÄ KAIKKI ONNISTUU.

Teemme työtämme ihmisten kodeissa, jotka ovat heille todella tärkeitä. Siksi meidän tuleekin aina kuunnella ja kunnioittaa heidän toiveitaan.

ANNA | Maalari – KUMONI

REFERENSSIT ASUKKAILLE JA TALOYHTIÖILLE

As Oy Puolikuu

Kuopion keskustassa sijaitseva, Haaremin talona tunnettu näyttävä ja arvotettu...


Lue lisää

As Oy Aatoksenkatu 10

Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaitsevan taloyhtiön perinteinen putkiremontti. Taloyhtiöön kuuluu kolme erillistä...


Lue lisää

As Oy Kuopion Pankkitalo

Pankkitalo sijaitsee Kuopion torin kulmalla näkyvällä paikalla. Talon kahdeksan...


Lue lisää

As Oy Raja-Haka

Kohde toteutettiin yhtä aikaa viereisen taloyhtiön kanssa (As Oy...


Lue lisää