We ❤︎ Lähiöt

Uudistimme tavan remontoida lähiöissä

We ❤︎ Lähiöt on kokonaisvastuurakentamishankkeena (KVR) toteutettu putkiremonttipalvelu, jonka suunnittelimme vastaamaan lähiöalueiden kasvavaan korjausvelkaan. Uskomme, että KVR-hankemallilla saamme ratkaistua lähiöiden elinkelpoisuuden valtakunnallisesti.

Mistä We ❤︎ Lähiöt -mallissa sitten on kyse? 1970-luvun yhdenmukaiset rakennusratkaisut mahdollistavat remontoinnin monistamisen ja tehokkaan työskentelyn. Vakioitujen kumppanien kanssa pystymme toteuttamaan putkiremontin tavallista tehokkaammin ja toimitusvarmemmin, mikä takaa remontin nopeamman läpimenoajan ja edullisemman neliöhinnan. Turha säätäminen vähenee, kun vastuu on yhdellä toimijalla – enää putkiremontin ei tarvitse olla kirosana!

Asukkaille We ❤︎ Lähiöt -putkiremontti näyttäytyy tavallista edullisempana, nopeampana ja vaivattovampana palveluna. Kun me vastaamme koko remontista urakoinnista suunnitteluineen, on viestintä ja työmaan johtaminen sujuvampaa. Lue lisää We ❤︎ Lähiöt -putkiremontin hyödyistä alta!

Meidän tehtävämme on tehdä putkiremontista mahdollisimman vaivaton, huoleton ja luotettava – myös lähiöissä. Haluamme tarjota edullisen neliöhinnan putkiremonttipalvelun, jotta voimme kantaa entistäkin paremmin vastuuta niin lähiöiden asukkaista kuin yhteiskuntamme rakennuskannasta.

Pasi Pitkänen, toimitusjohtaja.
 • Ennaltamääritetty kokonaishinta.
  We ❤︎ Lähiöt -mallissa remontin kokonaishinta määritetään jo suunnitteluvaiheessa. Näin säästytään yllättäviltä lisä- ja muutostöiltä.

 • Nopeampi remontin läpivienti.
  Kun suunnittelu, toteutus ja projektinjohto kuuluvat yhdelle toimijalle, remontin tehokas eteneminen mahdollistuu. Kokonaisvastuu-urakoitsija pystyy nopeasti reagoimaan muutoksiin ja hallitsemaan kokonaisuutta. Ei turhia välikäsiä!

 • Alhaisempi neliöhinta.
  We ❤︎ Lähiöt -mallissa hyödynnetään urakoitsijan ammattitaitoa jo suunnitteluvaiheessa ja tehdään vain tarpeellinen tekniikan uusimisen kannalta, jolloin pystymme laskemaan neliöhinnan edullisemmaksi.

 • Pidempi takuuaika.
  Kokonaisvastuun ottava urakoitsija pystyy halutessaan myöntämään lisätakuun YSE98 lisäksi. Kalusteet ja varusteet tapauskohtaisesti.

 • Joustavuus remontin aikana.
  Asiakaslähtöisellä kokonaisurakoitsijalla on kykyä ja halua kuulla remontin aikana taloyhtiön ja asukkaiden toiveita. Lopputulos voidaan räätälöidä yksilöllisten toiveiden mukaan.

 • Selkeä viestintä. Kaikille.
  Kaikki viestintä kulkee yhden viestintäsuunnitelman mukaan ja yhden toimijan kautta. Tällä varmistetaan, että kaikki remontin osapuolet tietävät, mitä missäkin vaiheessa tapahtuu ja keneen olla yhteydessä.

Hinta

We ❤︎ Lähiöt -putkiremontin neliöhinta on aina 150€ edullisempi perinteisellä remonttimallilla toteutettuun kokonaisuuteen verrattuna. Ai miksi pystymme tarjoamaan sen selvästi edullisemmin? Siksi, että lähiöiden rakennuskanta mahdollistaa skaalautuvat ja tehostetut työvaiheet, mikä heijastuu suoraan urakan hintaan. Emme myöskään yliremontoi ja tarkastelemme kriittisesti mm. sukituksen mahdollisuutta. Lisäksi teemme hankesuunnitelman veloituksetta, mikäli meidät valitaan urakoitsijaksi.

We ❤︎ Lähiöt -putkiremontin hinnoittelumalli noudattaa muilta osin tavallisen putkiremonttipalvelun hinnoittelua. Peruskustannus sisältää taloyhtiön pakolliset tekniset korjaukset + kosteat tilat asunnoista, huonekohtaiset sähköt, perustason kylpyhuonevarustelun sekä vesijohdot ja viemärit. Mahdolliset lisäkustannukset syntyvät taloyhtiökohtaisista toiveista sekä asuntokohtaisista räätälöinneistä.

Ota yhteyttä

Tomi Nieminen
tomi.nieminen@kumoni.fi
+358 50 512 2400
KUMONI Oy Etelä-Suomi
Pasi Pitkänen
pasi.pitkanen@kumoni.fi
+358 50 529 3750
KUMONI Oy

Referenssikohteitamme asukkaille ja taloyhtiöille

As Oy Puolikuu

Kuopion keskustassa sijaitseva, Haaremin talona tunnettu näyttävä ja arvotettu...


Lue lisää

As Oy Aatoksenkatu 10

Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaitsevan taloyhtiön perinteinen putkiremontti. Taloyhtiöön kuuluu kolme erillistä...


Lue lisää

As Oy Kuopion Pankkitalo

Pankkitalo sijaitsee Kuopion torin kulmalla näkyvällä paikalla. Talon kahdeksan...


Lue lisää

As Oy Raja-Haka

Kohde toteutettiin yhtä aikaa viereisen taloyhtiön kanssa (As Oy...


Lue lisää