We ❤︎ Lähiöt

Uudistimme tavan remontoida lähiöissä

We ❤︎ Lähiöt on kokonaisvastuurakentamishankkeena (KVR) toteutettu putkiremonttipalvelu, jonka suunnittelimme vastaamaan lähiöalueiden kasvavaan korjausvelkaan. Uskomme, että KVR-hankemallilla saamme ratkaistua lähiöiden elinkelpoisuuden valtakunnallisesti.

Mistä We ❤︎ Lähiöt -mallissa sitten on kyse? 1970-luvun yhdenmukaiset rakennusratkaisut mahdollistavat remontoinnin monistamisen ja tehokkaan työskentelyn. Vakioitujen kumppanien kanssa pystymme toteuttamaan putkiremontin tavallista tehokkaammin ja toimitusvarmemmin, mikä takaa remontin nopeamman läpimenoajan ja edullisemman neliöhinnan. Turha säätäminen vähenee, kun vastuu on yhdellä toimijalla – enää putkiremontin ei tarvitse olla kirosana!

Asukkaille We ❤︎ Lähiöt -putkiremontti näyttäytyy tavallista edullisempana, nopeampana ja vaivattovampana palveluna. Kun me vastaamme koko remontista urakoinnista suunnitteluineen, on viestintä ja työmaan johtaminen sujuvampaa. Lue lisää We ❤︎ Lähiöt -putkiremontin hyödyistä alta!

Hinta

We ❤︎ Lähiöt -putkiremontin neliöhinta on aina 150€ edullisempi perinteisellä remonttimallilla toteutettuun kokonaisuuteen verrattuna. Ai miksi pystymme tarjoamaan sen selvästi edullisemmin? Siksi, että lähiöiden rakennuskanta mahdollistaa skaalautuvat ja tehostetut työvaiheet, mikä heijastuu suoraan urakan hintaan. Emme myöskään yliremontoi ja tarkastelemme kriittisesti mm. sukituksen mahdollisuutta. Lisäksi teemme hankesuunnitelman veloituksetta, mikäli meidät valitaan urakoitsijaksi.

We ❤︎ Lähiöt -putkiremontin hinnoittelumalli noudattaa muilta osin tavallisen putkiremonttipalvelun hinnoittelua. Peruskustannus sisältää taloyhtiön pakolliset tekniset korjaukset + kosteat tilat asunnoista, huonekohtaiset sähköt, perustason kylpyhuonevarustelun sekä vesijohdot ja viemärit. Mahdolliset lisäkustannukset syntyvät taloyhtiökohtaisista toiveista sekä asuntokohtaisista räätälöinneistä.

Ota yhteyttä

Tomi Nieminen
tomi.nieminen@kumoni.fi
+358 50 512 2400
KUMONI Oy Etelä-Suomi
Pasi Pitkänen
pasi.pitkanen@kumoni.fi
+358 50 529 3750
KUMONI Oy

Referenssikohteitamme asukkaille ja taloyhtiöille

As Oy Puolikuu

Kuopion keskustassa sijaitseva, Haaremin talona tunnettu näyttävä ja arvotettu...


Lue lisää

As Oy Aatoksenkatu 10

Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaitsevan taloyhtiön perinteinen putkiremontti. Taloyhtiöön kuuluu kolme erillistä...


Lue lisää

As Oy Kuopion Pankkitalo

Pankkitalo sijaitsee Kuopion torin kulmalla näkyvällä paikalla. Talon kahdeksan...


Lue lisää

As Oy Raja-Haka

Kohde toteutettiin yhtä aikaa viereisen taloyhtiön kanssa (As Oy...


Lue lisää