Yritys

ME OLEMME KUMONI

Kumoni on vuonna 2002 Kuopion Monirakennus -nimellä perustettu perheyritys. Aloitimme altavastaajana nollasta tarjoamalla ketterämpiä ratkaisuja putkiremontointiin.

Vuosi 2016 oli yrityksellemme muutosten vuosi, kun toiminimemme vaihtui Kuopion Monirakennus -nimestä jo kaikkien yhteistyökumppaniemme käyttämäksi KUMONI:ksi. Samalla laajensimme toimintaamme kotikuntamme ulkopuolelle perustaen tytäryhtiön KUMONI Oy Sisä-Suomi Jyväskylään. Laajentuminen jatkui vuonna 2017, jolloin KUMONI Oy Etelä-Suomi aloitti toimintansa, kotipaikkakuntanaan Turku.

Olemme alusta saakka uskoneet asiakaslähtöisyyteen, palveluun ja tinkimättömyyteen. Niiden avulla olemme hallitusti kasvaneet alan edelläkävijäksi ja johtavaksi asiantuntijaksi.

Rakennamme ja remontoimme ihmiseltä ihmiselle. Käytämme huomisen toimintamalleja jo tänään ylittääksemme odotuksesi niin laadussa kuin palvelussa.

Putkiremontin ja kokonaisvastuurakentamisen asiantuntijoina otamme tarvittaessa taakan harteiltasi tarjoamalla kaiken kattavat ratkaisut.

Ota yhteyttä niin ratkaistaan sinun korjausrakentamisen haasteesi, jotta sinun ei tarvitse enää huolia.

YHDESSÄ KAIKKI ONNISTUU.


Onnistuneen projektin tärkein vaihe on asukaskierros ennen töiden aloittamista. Vain näin todella ymmärrämme jokaista asiakastamme.

JERRY | Vastaava työnjohtaja – KUMONI


Yhteydenotto