Yhdessä kaikki onnistuu

PALVELUT

LVIS-SANEERAUS

LVIS-saneeraus on kiinteistön arvoa ja toimintakuntoa ylläpitävä toimenpide, jossa kiinteistötekniikka päivitetään toimimaan ja kestämään vuosikymmeniksi eteenpäin.

HISSIREMONTIT

Hissit ovat olennainen osa urbaania rakentamista ja kiinteistön käyttömukavuutta. Siksi niiden toimivuudelle ja toiminnallisuudelle asetetut vaatimukset ovat korkeat.

KORJAUSRAKENTAMINEN / JULKISET HANKKEET

Kumoni on julkisten kohteiden kiinteistösaneerausten ja putkiremonttien asiantunteva toteuttaja. Hallitsemme vankalla kokemuksella niihin liittyvät hankintaprosessit sekä ymmärrämme julkisten projektien vaatimukset ja tarpeet.

UUDISRAKENTAMINEN

Toteutamme haastavatkin uudisrakennusprojektit laadukkaasti, ripeästi ja kustannustehokkaasti.

Olemme alusta saakka uskoneet asiakaslähtöisyyteen, palveluun ja tinkimättömyyteen. Niiden avulla olemme hallitusti kasvaneet alan edelläkävijäksi ja johtavaksi asiantuntijaksi. Yrityksellämme on 9001- laatusertifikaatti, jonka pohjalta toimimme jokaisessa projektissa.

PASI | Toimitusjohtaja – KUMONI

REFERENSSIT

Kumoni Etelä-Suomi: As. Oy Puisto-Mikko

Linjasaneeraus 2020 Kumoni Oy Etelä-Suomen urakoima perinteinen LVIS-saneeraus. Kaikki...


Lue lisää

As. Oy Kuopion Kuninkaankatu 33-34

Kuopion keskustassa sijaitseva kaksiportainen asuinkerrostalo LVIS-saneerattiin perinteisellä putkiremontilla: kiinteistön...


Lue lisää

As. Oy Kuopion Tuhtopuisto

Betonirakenteinen 1970-luvulla rakennettu kolmekerroksinen kerrostalo Tuhtopuisto LVIS-saneerattiin perinteisesti. Kolmekerroksisia...


Lue lisää

As. Oy Kuopion Puijonkatu 41

Kuopion keskustan tuntumassa sijaitseva As. Oy Kuopion Puijonkatu 41...


Lue lisää