As Oy Puolikuu

Kuopion keskustassa sijaitseva, Haaremin talona tunnettu näyttävä ja arvotettu kerrostalo on Jussi ja Toivo Paatelan aikoinaan suunnittelema kohde. Talon viemärien kunnostus tehtiin sukittamalla, sähköjohdot uusittiin huoneistokeskuksille saakka, käyttövesiputkistot uusittiin, myös huoneistojen kylpyhuoneet saneerattiin.

As Oy Aatoksenkatu 10

Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaitsevan taloyhtiön perinteinen putkiremontti. Taloyhtiöön kuuluu kolme erillistä kerrostalorakennusta. Teimme kohteessa myös yhteisissä tiloissa muutostöitä.

 

As Oy Kuopion Pankkitalo

Pankkitalo sijaitsee Kuopion torin kulmalla näkyvällä paikalla. Talon kahdeksan liikehuoneistoa olivat toiminnassa koko remontin ajan. Tässä kohteessa viemärit pinnoitettiin ja käyttövesiputket sekä samalla osa asuntojen kylpyhuoneista uusittiin. 

As Oy Raja-Haka

Kohde toteutettiin yhtä aikaa viereisen taloyhtiön kanssa (As Oy Kallahaka). Vaikka molemmilla taloyhtiöillä oli omat urakkasopimuksensa, saatiin tällä tavoin synergiaetuja ja  molemmat taloyhtiö hyötyivät järjestelystä.

Saneeraus toteutettiin ”perinteisenä putkiremonttina” eli sekä viemärit että käyttövesiputket uusittiin, samoin asuntojen kylpyhuoneet ja taloyhtiön yhteiset tilat uudistettiin.

Tässä kohde oli myös ensimmäinen, jossa Kumoni käytti asiakaspalveluinsinööriä. Tämän jälkeen asiakaspalveluinsinööri on ollut mukana hankkeissa varmistamassa asukkaiden tiedonsaantia ja parasta mahdollista palvelua.