Huolehdimme, jotta sinun ei tarvitse

RAKENNUTTAJILLE

Kumoni on kiinteistöremontoinnin ja -saneerauksen sekä putkiremontin asiantunteva toteuttaja. Teemme työtämme edelläkävijäasenteella parhaita menetelmiä hyödyntäen.

Hyvä suunnittelu tuottaa laatua ja säästöä. Siksi tarjoamme osaamisemme käyttöösi jo suunnitteluvaiheessa. Kun hanke on tarkkaan määritelty, hinnoiteltu ja aikataulutettu, käärimme hihat ja tartumme työhön. Otamme jokaisen urakan henkilökohtaisesti, nimeten siihen parhaiten soveltuvat asiantuntijamme.

Huolehdimme urakasta viimeiseen silaukseen saakka tarjoamalla palvelua, johon muut eivät pysty. Pidämme kiinni budjeteista, aikatauluista ja sopimuksista. Emme hätkähdä vastoinkäymisistä, ja kanssamme on aina helppo asioida.

Kokonaisvastuurakentamisen (KVR) ammattilaisina kannamme myös tarvittaessa täyden vastuun projektistasi.

JULKISESTI YLIVOIMAINEN

Omaamme vankkaa kokemusta julkisten kohteiden saneerauksesta. Tunnemme julkispuolen hankintaprosessit sekä yleisimmät tarpeet ja vaatimukset.

Julkisissa kohteissa lähtökohtanamme on aina kiinteistön arvon kohottaminen sekä asumis- tai asioimisviihtyvyyden parantaminen huolellisesti harkituilla ratkaisuilla.

Pyrimme aitoon kustannustehokkuuteen laadusta tinkimättä, asiantuntijaosaamistamme hyödyntäen. Tarjoamme kaikissa hankkeissamme kokonaisvaltaista asiakaspalvelua, olipa hanke minkä muotoinen tahansa, jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia. 

YHDESSÄ KAIKKI ONNISTUU.

REFERENSSIT RAKENNUTTAJILLE

Alavan kirkko

Ulkonäöllään mielipiteitä jakavan kirkon on suunnittellut sveitsiläissyntyinen André Schütz....


Lue lisää

Toimistokampus

Kallaveden rannan läheisyydessä sijaitseviin toimistorakennuksiin tehtiin mittava peruskorjaus ja...


Lue lisää

PS-Liitto Kuopio

Talossa tehtiin Senaatti-kiinteistöjen tilauksesta saneeraus jossa uusittiin vesikatto ja...


Lue lisää

Siilinjärven Seurakuntatalo

Tilamuutokset sisätiloissa; mm. entinen korkea palloilusali muutettiin juhlatiloiksi rakentamalla...


Lue lisää