Huoleh­dimme, jotta sinun ei tarvitse

Kumoni on kiinteistöremontoinnin ja -saneerauksen sekä putkiremontin asiantunteva toteuttaja. Teemme työtämme edelläkävijäasenteella parhaita menetelmiä hyödyntäen. Yli kymmenen vuoden kokemuksemme, tehokkaiksi hioutuneet prosessit ja osaavat työmiehet auttavat meitä takaamaan, että urakka pysyy aikataulussa ja budjetissa.

Kokonaisvastuurakentamisen ammattilaiset palveluksessasi

Kokonaisvastuurakentamisen (KVR) ammattilaisina kannamme täyden vastuun projektistasi. KVR-hankkeena toteutettu remontti voidaan toteuttaa tavallista tehokkaammin ja toimitusvarmemmin eli käytännössä nopeammin ja edullisemmin neliöhinnoin. Kun urakointi suunnitteluineen on meidän vastuullamme, ei aikaa kulu turhaan viestintään suunnittelijan ja urakoitsijan välillä. Kaiken kaikkiaan projekti on kaikille osapuolille selkeämpi kokonaisuus.

Lue lisää KVR-hankkeesta.

Tarjoamme palvelua, johon muut eivät pysty

Ymmärrämme hyvän asiakaspalvelun tärkeyden. Siksi tarjoamme osaamisemme käyttöösi jo suunnitteluvaiheessa. Kun hanke on tarkkaan määritelty, hinnoiteltu ja aikataulutettu, käärimme hihat ja tartumme työhön. Otamme jokaisen urakan henkilökohtaisesti, nimeten siihen parhaiten soveltuvat asiantuntijamme. Huolehdimme urakasta viimeiseen silaukseen saakka.

Kanssamme on sujuvaa asioida ja meihin on helppo ottaa yhteyttä missä tahansa vaiheessa urakkaa. Lisäksi pidämme huolen, että kaikki osapuolet ovat aina ajan tasalla remontin tilanteesta.

Julkisesti ylivoimainen

Omaamme vankkaa kokemusta julkisten kohteiden saneerauksesta. Tunnemme julkispuolen hankintaprosessit sekä yleisimmät tarpeet ja vaatimukset.

Julkisissa kohteissa lähtökohtanamme on aina kiinteistön arvon kohottaminen sekä asumis- tai asioimisviihtyvyyden parantaminen huolellisesti harkituilla ratkaisuilla.

Pyrimme aitoon kustannustehokkuuteen laadusta tinkimättä, asiantuntijaosaamistamme hyödyntäen. Tarjoamme kaikissa hankkeissamme kokonaisvaltaista asiakaspalvelua, olipa hanke minkä muotoinen tahansa, jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia. 

YHDESSÄ KAIKKI ONNISTUU.

REFERENSSIT RAKENNUTTAJILLE

Alavan kirkko

Ulkonäöllään mielipiteitä jakavan kirkon on suunnittellut sveitsiläissyntyinen André Schütz....


Lue lisää

Toimistokampus

Kallaveden rannan läheisyydessä sijaitseviin toimistorakennuksiin tehtiin mittava peruskorjaus ja...


Lue lisää

PS-Liitto Kuopio

Talossa tehtiin Senaatti-kiinteistöjen tilauksesta saneeraus jossa uusittiin vesikatto ja...


Lue lisää

Siilinjärven Seurakuntatalo

Tilamuutokset sisätiloissa; mm. entinen korkea palloilusali muutettiin juhlatiloiksi rakentamalla...


Lue lisää