22.1.2016

Kuopion Monirakennus Oy laajentaa toimintaansa viemäreiden pinnoituksiin / massauksiin

Jatkossa Monirakennus pystyy toteuttamaan myös kerros-rivi- ja pientalojen viemärien saneeraukset. Viemäreiden sisäpuoliset saneeraukset tulevat tukemaan rakennustoimintaa, näin ollen Monirakennus voi tarjota yhden luukun periaatteella rakennustöiden lisäksi myös viemäreiden massaukset.

Menetelmänä käytetään TKR-viemärisaneerausmenetelmää, jossa tuotteet ovat testattua, turvallista, kotimaista teknologiaa.  TKR-menetelmällä tehty viemäri on kosteuden, korroosion, kulumisen ja syöpymisen kestävä tuote, joka kestää iskuja ja notkahduksia korkean murtovenymän ansiosta. Saneerattu viemäri on myös elastinen ja antistaattinen. Lisäksi TKR-tuotteet ovat hajuttomia niin asennettaessa kuin valmiina tuotteenakin.

”Olemme nähneet rakennusurakoitsijana toimiessamme pinnoitustyöntoteuttajia eri hankkeissa laidasta laitaan ja päivitelleet ongelmia, joita eri toimijoiden kanssa syntyy, kun urakat on pilkottu ja hajautettu. Toteuttamalla itse viemäreiden massaukset, voimme tarjota samaa vastuuta ja työnlaatua, mihin asiakkaamme ovat rakennustoiminnassamme tottuneet”, kertoo työpäällikkö Kai Seppänen. Kuten rakennustoiminnassakin Kuopion Monirakennus panostaa asiakaspalveluun, tiedottamiseen ja ammattitaitoiseen otteeseen läpi koko hankkeen.

Uusi aluevaltaus tarkoittaa myös muutoksia organisaatiossa.  Lähes 10 vuotta vastaavana työnjohtajana toiminut Timo Miettinen siirtyy vastaamaan, viemärimassausten työnjohdosta ja jatkossa myös niiden laskennasta.

Lisätietoja:

Timo Miettinen

050 305 5718