12.7.2019

HAEMME KUSTANNUSLASKIJAA

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kustannuslaskijaa kasvamaan ja kehittymään monipuolisten työtehtävien pariin. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja työskentelyäsi tukevassa työyhteisössä, joka mahdollistaa jatkuvan etenemisen tehtävässä. Tehtäviisi kuuluvat kustannus- ja määrälaskenta, ennakkotarjousten lähettäminen ja käsittely yms. urakkalaskentaan liittyvät tehtävät. Kokemuksen karttuessa tehtäviisi kuuluu myös toimintajärjestelmien kehittämistä sekä tarjouksista neuvottelua. Työnkuvaa on mahdollista muokata ja kehittää omien vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaisesti.

Toivomme, että sinulla on rakennusalan koulutus sekä muutaman vuoden kokemus rakennusalalta. Osaat käyttää luontevasti Office-ohjelmistoja. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen, lisäksi laskijan työssä vaaditaan kustannustietoisuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät priorisointitaidot, pystyt hahmottamaan useamman kohteen kerralla sekä poimimaan niistä oleelliset yksityiskohdat. Mutta ennen kaikkea sinulla on intoa, paloa ja motivaatiota kehittyä ja laajentaa omaa tehtävän kuvaa kokemuksen karttuessa.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana jatkuvasti kehittyvän KUMONIn joukoissa ja mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa jopa projektipäällikön tehtäviin. Ketteryyden ja jatkuvan ammattimaisen kehityksen kautta pystymme tarjoamaan hyvän ja mielenkiintoisen työpaikan mukavassa porukassa.

Haku on nyt käynnissä ja työ alkaa mahdollisimman pian. Mikäli kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, otathan yhteyttä: työpäällikkö Ari Karhapää, puh. 0400- 606 064.

CV:n sekä työhakemuksesi palkkatoiveineen voit lähettää sähköpostitse Ari Karhapäälle osoitteeseen ari.karhapaa@kumoni.fi

YHDESSÄ KAIKKI ONNISTUU.