Rakennam­me onnellisia asukkaita

ISÄNNÖITSIJÖILLE

Putkiremontti on kiinteistön arvoa ja asumisen viihtyisyyttä nostava toimenpide, johon liittyy myös pelkoja, ennakkoluuloja ja suuria tunteita. Otamme taakan harteiltasi ja teemme kaikkemme helpottaaksemme työtäsi pitämällä sekä sinut että taloyhtiön asukkaat ajan tasalla ja tyytyväisinä lopputulokseen. Vähempi ei meille riitä.

Tavoitteena kaikin puolin onnistunut putkiremontti

Tavallisesti putkiremontti mielletään kirosanaksi. Meidän tehtävämme on tehdä putkiremontista kaikkien negatiivisten ennakkoluulojen ja pelkojen vastainen: huoleton, vaivaton sekä aikataulussa ja budjetissa pysyvä. Tähän pystymme tarjoamalla palvelua, johon muut eivät pysty.

Alan edelläkävijöinä huolehdimme putkiremontista parhaita menetelmiä hyödyntäen. Laadimme aina selkeät suunnitelmat ja pitävän kustannusarvion, sekä hoidamme viestinnän ja yhteydenpidon taloyhtiön asukkaisiin asiakaslähtöisesti palvellen.

Putkiremontteja 20 vuoden kokemuksella

Yli 4000 asuntoon tehdyn putkiremontin kokemuksella osaamme ennakoida putkiremonttien perinteiset sudenkuopat etukäteen. Erikoistuminen putkiremontteihin, tehokkaiksi hioutuneet prosessit ja osaavat työmiehet auttavat meitä takaamaan, että putkiremontti pysyy aikataulussa ja budjetissa. Olemme myös vakavarainen yritys, joten voit huoletta luottaa siihen, että hoidamme edustamasi taloyhtiön putkiremontin kunniakkaasti loppuun asti.

Olemme kokonaisvastuurakentamisen ammattilainen

Kokonaisvastuurakentamishankkeena (KVR) toteutettu putkiremontti on kaikille osapuolille selkeä ja tehokas vaihtoehto. Kun me vastaamme koko remontista urakoinnista suunnitteluineen, on viestintä ja työmaan johtaminen sujuvampaa. KVR takaa myös remontin nopeamman läpimenoajan ja edullisemman neliöhinnan, joka määritetään jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää KVR -hankkeesta.

YHDESSÄ KAIKKI ONNISTUU.

Loistava tiedottaminen projektissamme ja aikataulussa pysyminen tekivät putkiremontista huolettoman kokemuksen. Kaiken kruunasi, että remontti valmistui vielä kuukauden etuajassa.

JUSSI & LEA | Vuokranantaja

REFERENSSIT ISÄNNÖITSIJÖILLE

As Oy Kuopion Mäkikatu 6

Mäkikadulla sijaitseva taloyhtiö koostuu kahdesta erillisestä kuusikerroksisesta talosta. Taloyhtiön...


Lue lisää

As Oy Kuopionlahti

Hienolla paikalla sijaitseva suuri 7-kerroksinen taloyhtiö, josta on upeat...


Lue lisää

As Oy Kuopion Maaherrank. 3

60 asunnon kohde on Kuopion mittakaavassa iso. Peruskorjauksessa vaihdettiin...


Lue lisää

As Oy Vuorelanpossu

Alkuperäinen suunnitelma tässä kohteessa oli pinnoittaa viemärit ja uusia...


Lue lisää