8.11.2022

Työpäällikkö vastaamaan uudesta yksiköstä Tampereelle

KUMONI Oy on Kuopiossa 2002 perustettu perheyritys, joka toimii Kuopion, Turun ja pääkaupunkiseudun alueilla. Yritys keskittyy taloyhtiöiden LVIS-saneerausten lisäksi erilaisiin korjausrakentamisen kohteisiin käsittäen sekä julkiset hankinnat että myös erilaiset liike- ja toimitilamuutokset. 

– Konserniyhtiöidemme liikevaihto on tällä hetkellä noin 25 miljoonaa euroa, ja työllistämme keskimäärin seitsemänkymmentä henkilöä. Toimintamme perustuu sertifioituun ISO 9001 -laatujärjestelmään, ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä tapaamme tehdä töitä. Saamme projektit valmiiksi aikataulussa ja laadusta tinkimättä, ja seuraavina vuosina lähdemme hakemaan reipasta kasvua, kertoo KUMONIn toimitusjohtaja Pasi Pitkänen.

Toiminnan edelleen kasvaessa KUMONI hakee nyt Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen:

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Pääset vastaamaan KUMONIn Tampereelle perustettavaa yksiköstä, ja toimit yksikön työnjohtajien esimiehenä. Työnkuvaasi sisältyy budjetti- ja tulosvastuuta, ja raportoit työpäällikön ominaisuudessa suoraan konserniyhtiön toimitusjohtajalle.

Haemme Tampereen tuntevaa ammattilaista

Työpäällikkö johtaa KUMONIn Tampereen yksikköä ja vastaa työmaiden läpiviennistä, laadusta, aikataulusta ja työturvallisuudesta. Onnistuminen työssä edellyttää jämeryyttä ja luovuutta sekä vastuullista ja vankkaa otetta työn johtamiseen.

– Odotamme työpäälliköltä vahvaa näyttöä rakennushankkeiden menestyksekkäästä ja nykyaikaisesta johtamisesta. Nyt haettavalta henkilöltä löytyy koulutuksen kautta hankitun pätevyyden (DI, RI, RKM) lisäksi myös kokemusta esimiestehtävissä toimimisesta.

Arvostamme lisäksi kommunikaatiokykyä, rauhallisuutta ja yhteistyökykyä sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mitä tarjoamme?

Olemme nuorekas, nykyaikainen ja aikaansa seuraava yritys, ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan mukavassa työporukassamme. Tampereen yksikön johtamisen lisäksi pääset nauttimaan rennosta meiningistä, jossa työt hoidetaan laadukkaasti ja asiallisesti ilman turhaa jäykistelyä.

Kiinteän ja kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi tarjoamme sinulle kannustavan tulospalkkiojärjestelmän. Olemme mutkaton työnantaja, jonka leivissä jengi viihtyy ja voi hyvin. Meillä KUMONIlla ylitöitä ei työntekijöille juurikaan kerry, sillä työt tehdään pääsääntöisesti klo 7.00–15.30 välisenä aikana. Lomat pidetään ja tärkeiden asioiden äärellä joustetaan.

Perehdytämme uudet työntekijämme huolellisesti tehtäviin. Tuemme työntekijöidemme etenemistä urallaan ja tarjoamme osaajillemme koulutuksia. Tukenasi sinullakin on koko ylempi johto, joten et jää yksin.

Palkitse itsesi paremmalla työllä!

– Tutustu KUMONIin ja laita hakemus tulemaan palkkatoiveesi kera. Meille voit myös soittaa. Toivomme yhteydenottoja erityisesti sellaisilta kehittymishaluisilta ja eteenpäin pyrkiviltä osaajilta, jotka ovat valmiita tarttumaan haasteeseen ja kasvamaan KUMONIn palveluksessa, vinkkaa KUMONIn toimitusjohtaja Pasi Pitkänen.

KUMONIlla on juuri nyt tarjolla useita vakituisia työsuhteita. Katso täältä kaikki avoimet paikkamme.

Lähetä työhakemus palkkatoiveineen Pasille viimeistään 30.11. mennessä. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydettyä.

Ota yhteyttä Pasiin

puhelin: 050 529 3750

sähköposti: pasi.pitkanen@kumoni.fi