2.12.2021

Haemme vastaavia työnjohtajia Turkuun

KUMONI Oy on Kuopiossa 2002 perustettu perheyritys, joka toimii Kuopion, Turun ja pääkaupunkiseudun alueilla. Yritys keskittyy taloyhtiöiden LVIS-saneerausten lisäksi erilaisiin korjausrakentamisen kohteisiin käsittäen sekä julkiset hankinnat että myös erilaiset liike- ja toimitilamuutokset. 

– Konserniyhtiöidemme liikevaihto on tällä hetkellä noin 15 miljoonaa euroa, ja työllistämme keskimäärin viisikymmentä henkilöä. Toimintamme perustuu sertifioituun ISO 9001 -laatujärjestelmään, ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä tapaamme tehdä töitä. Saamme projektit valmiiksi aikataulussa laadusta tinkimättä, kertoo KUMONIn toimitusjohtaja Pasi Pitkänen.

Toiminnan edelleen kasvaessa KUMONI hakee nyt Turkuun vakituisiin työsuhteisiin:

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

Haemme nyt Turun alueen projekteihimme vastaavia työnjohtajia. Voit olla jo kokenut vastaava työnjohtaja tai muutaman vuoden työnjohtajana työskennellyt osaaja, joka on valmis nousemaan vastaavaksi työnjohtajaksi. Olemme lisäksi kiinnostuneita rekrytoimaan useampia oppimishaluisia, työuransa alussa olevia työnjohtajia. Tarvitsemme työnjohtajia niin pääkaupunkiseudulle kuin Turunkin alueelle. 

Resurssit ymmärtävä kokonaisuuden hahmottaja

Vastaava työnjohtaja johtaa rakennustyötä työmaalla ja huolehtii työn laadusta, aikataulusta ja työturvallisuudesta. Edellytämme rakennusmestarin tai -insinöörin (DI) koulutusta, vähintään muutaman vuoden työkokemusta työnjohtotehtävistä saneeraustyömailla sekä alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa hallintaa.

– Työnjohtajan tulee osata suunnitella työt siten, että projektit valmistuvat ajallaan ja pysyvät budjetissa. Tämä edellyttää tavoitearvion ymmärtämistä ja seuraamista, eli pitää osata reagoida ja ohjata asiat oikeille raiteille ajoissa. Aliurakoitsijoita tulee myös osata käsitellä, ja työnjohtajan tuleekin tuntea alalla käytettävät yleiset sopimusehdot. Tukea saat tietysti muilta työnjohtajilta ja ylemmältä johdolta, KUMONIn Etelä-Suomen toimitusjohtaja Tomi Nieminen lupaa.

Arvostamme kommunikaatiokykyä, rauhallisuutta ja yhteistyökykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnjohtajalta tulee löytyä käytännön kokemusta, mutta myös rohkeutta ja luovuutta kehittää työtä ja projekteja.

Mitä tarjoamme?

Olemme nuorekas, nykyaikainen ja aikaansa seuraava yritys, ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan mukavassa työporukassamme. Pääset nauttimaan rennosta meiningistä, jossa työt hoidetaan laadukkaasti ja asiallisesti ilman turhaa jäykistelyä.

Kiinteän kuukausipalkan (vähintään 4500 €, sovitaan tarkemmin) lisäksi tarjoamme sinulle kannustavan työmaakohtaisen tulospalkkiojärjestelmän. Palkka rakentuu henkilökohtaisen osaamisesi mukaan, ja kun osaamista ja vastuuta karttuu, myös palkka kasvaa. Meillä ylitöitä ei juurikaan kerry, sillä työt tehdään klo 7.00–15.30 välisenä aikana. Tärkeiden asioiden äärellä joustetaan, ja porukan yhteishenki on hyvä.

Perehdytämme uudet työntekijämme huolellisesti tehtäviin. Annamme myös vastuuta ja rohkaisemme tekemään itsenäisiä päätöksiä, mutta emme jätä yksin. Tukena sinulla on aina yrityksen johto. Tuemme työntekijöidemme etenemistä urallaan ja tarjoamme osaajillemme koulutuksia, kuten Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto RETin. 

Palkitse itsesi paremmalla työllä!

Me KUMONIlla vältämme turhaa byrokratiaa ja hierarkiota. Tämä on vedonnut myös Kuopiossa toimivaan työpäällikkö Ari Karhapäähän, joka nauttii meillä vastuullisesta työstä, johdon tuesta ja järkevästä päätöksentekokulttuurista. Karhapää on laatinut vinkit siihen, kuinka vastaavan työnjohtajan pestiin kannattaa hakea ja minkälaista asennetta työ edellyttää. Tutustuttuasi niihin sinun on helppo lähestyä Tomi Niemistä.

– Tutustu KUMONIin ja laita esittely tulemaan palkkatoiveesi kera. Minulle voit myös soittaa. Yhteyttä voivat ottaa jo kokeneet vastaavat työnjohtajat, mutta meillä on tarjolla paikkoja myös uransa alussa oleville, lupaa Etelä-Suomen KUMONIn toimitusjohtaja Tomi Nieminen.

Meillä on tarjolla töitä myös vastaavalle työnjohtajalle ja aloitteleville työnjohtajille pääkaupunkiseudulla sekä Turussa useille sisävalmistusvaiheen ammattilaiselle.

Ota yhteyttä Tomiin

puhelin: 050 512 2400

sähköposti: tomi.nieminen@kumoni.fi