23.3.2023

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Kuopioon

KUMONI Oy on Kuopiossa 2002 perustettu perheyritys, joka toimii Kuopion lisäksi Turun ja pääkaupunkiseudun alueilla. Yritys keskittyy taloyhtiöiden LVIS-saneerausten lisäksi erilaisiin korjausrakentamisen kohteisiin käsittäen sekä julkiset hankinnat että myös erilaiset liike- ja toimitilamuutokset.

– Konserniyhtiöidemme liikevaihto on tällä hetkellä noin 25 miljoonaa euroa, ja työllistämme keskimäärin viisikymmentä henkilöä. Toimintamme perustuu sertifioituun ISO 9001- ja 14001 -laatujärjestelmään, ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä tapaamme tehdä töitä. Saamme projektit valmiiksi aikataulussa laadusta tinkimättä, kertoo KUMONIn toimitusjohtaja Ari Karhapää.

Toiminnan edelleen kasvaessa KUMONI hakee Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen:

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Haemme nyt kotikentällemme Kuopioon ja Pohjois-Savon alueen projekteihimme vastaavaa työnjohtajaa. Voit olla jo kokenut vastaava työnjohtaja tai muutaman vuoden työnjohtajana työskennellyt osaaja, joka on valmis nousemaan vastaavaksi työnjohtajaksi.

Resurssit ymmärtävä kokonaisuuden hahmottaja

Vastaava työnjohtaja johtaa rakennustyötä työmaalla ja huolehtii työn laadusta, aikataulusta ja työturvallisuudesta. Edellytämme rakennusmestarin tai -insinöörin (RI) koulutusta, vähintään muutaman vuoden työkokemusta työnjohtotehtävistä saneeraustyömailla sekä alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa hallintaa.

– Työnjohtajan tulee osata suunnitella työt siten, että projektit valmistuvat ajallaan ja pysyvät budjetissa. Tämä edellyttää tavoitearvion ymmärtämistä ja seuraamista, eli pitää osata reagoida ja ohjata asiat oikeille raiteille ajoissa. Sivu- ja aliurakoitsijoita tulee myös osata käsitellä, ja työnjohtajan tuleekin tuntea alalla käytettävät yleiset sopimusehdot. Tukea saat tietysti muilta työnjohtajilta ja ylemmältä johdolta, lupaa Karhapää.

Arvostamme kommunikaatiokykyä, rauhallisuutta ja yhteistyökykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työnjohtajalta tulee löytyä käytännön kokemusta, mutta myös rohkeutta ja luovuutta kehittää työtä ja projekteja.

Mitä tarjoamme?

Olemme nuorekas, nykyaikainen ja aikaansa seuraava yritys, ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan mukavassa työporukassamme. Pääset nauttimaan rennosta meiningistä, jossa työt hoidetaan laadukkaasti ja asiallisesti ilman turhaa jäykistelyä.

Kiinteän kuukausipalkan lisäksi tarjoamme sinulle kannustavan työmaakohtaisen tulospalkkiojärjestelmän. Palkka rakentuu henkilökohtaisen osaamisesi mukaan, ja kun osaamista ja vastuuta karttuu, myös palkka kasvaa. Meillä ylitöitä ei juurikaan kerry, sillä työt tehdään klo 7.00–15.30 välisenä aikana. Meillä lomat pidetään ja tärkeiden asioiden äärellä joustetaan. Porukan yhteishenki on hyvä.

Perehdytämme uudet työntekijämme huolellisesti tehtäviin. Annamme myös vastuuta ja rohkaisemme tekemään itsenäisiä päätöksiä, mutta emme jätä yksin. Tukena sinulla on aina yrityksen johto. Tuemme työntekijöidemme etenemistä urallaan ja tarjoamme osaajillemme koulutuksia, kuten Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto RETin. 

Palkitse itsesi paremmalla työllä!

Me KUMONIlla vältämme turhaa byrokratiaa ja hierarkiota. KUMONIlla nautitaan vastuullisesta työstä, johdon tuesta ja järkevästä päätöksentekokulttuurista.

– Tutustu KUMONIin ja laita esittely tulemaan palkkatoiveesi kera. Minulle voit myös soittaa, vinkkaa toimitusjohtaja Karhapää. Hakemukset 31.3. mennessä, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

KUMONIlla on juuri nyt tarjolla useita vakituisia työsuhteita. Katso täältä kaikki avoimet paikkamme.

Ota yhteyttä Ariin

puhelin: 0400 606 064

sähköposti: ari.karhapaa@kumoni.fi