2.12.2021

Haemme Turkuun yhteen hiileen puhaltavia sisävalmistusvaiheen ammattilaisia

KUMONI Oy on Kuopiossa 2002 perustettu perheyritys, joka toimii Kuopion, Turun ja pääkaupunkiseudun alueilla. Yritys keskittyy taloyhtiöiden LVIS-saneerausten lisäksi erilaisiin korjausrakentamisen kohteisiin käsittäen sekä julkiset hankinnat että myös erilaiset liike- ja toimitilamuutokset. 

– Konserniyhtiöidemme liikevaihto on tällä hetkellä noin 15 miljoonaa euroa, ja työllistämme keskimäärin viisikymmentä henkilöä. Toimintamme perustuu sertifioituun ISO 9001 -laatujärjestelmään, ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä tapaamme tehdä töitä. Saamme projektit valmiiksi aikataulussa laadusta tinkimättä, kertoo KUMONIn toimitusjohtaja Pasi Pitkänen.

Toiminnan edelleen kasvaessa KUMONI hakee nyt Turkuun vakituisiin työsuhteisiin sisävalmistusvaiheen ammattilaisia, kuten:

PINTAKÄSITTELIJÖITÄ, LAATOITTAJAA sekä KIRVES- ja RAKENNUSMIESTÄ 

monitoimiurakkamallilla tehtävään työhön linjasaneerauskohteisiin Turussa sijaitseville työmailleen. 

KUMONIn monitoimiurakkamalli palkitsee tekijänsä

Meillä KUMONIlla teemme töitä monitoimiurakkamallilla, joka antaa mahdollisuudet oppia uutta, vaikuttaa omaan työn sisältöön, ottaa vastuuta sekä saada parempaa palkkaa. Mallissa määritetään paikallisesti sopimalla jokaiselle työntekijäryhmälle oma, huolellisesti suunniteltu projekti ja siihen sopiva aikataulu ja korvaus. Monitoimiurakkamallissa yksittäisen työntekijän työsuoritus nousee suurempaan arvoon osana kokonaisuutta, sillä mallin mukaisesti kaikki puhaltavat yhteen hiileen matalalla hierarkialla.

– Hyvältä työntekijältä löytyy ammattiylpeyttä, ja hän osaa arvostaa laadukasta työnjälkeä ja hyvin suunniteltuja projekteja. Hän ymmärtää, että paras tulos syntyy yhdessä tekemisestä, mutta kykenee myös itsenäiseen työhön. Asiakaspalveluhenkisyys on meille arvo, joten sitä myös sinulta tulee löytyä. Antamamme vastuun ja tuen lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden kehittyä, lupaa KUMONIn Etelä-Suomen toimitusjohtaja Tomi Nieminen.

Haemme nyt ammattilaisia vakituisiin työsuhteisiin linjasaneerauskohteisiin

Linjasaneerauskohteissa tehtävät eri työvaiheet ovat sinulle tuttuja etkä kavahda uusien asioiden oppimista. Haluat aidosti kehittyä työssäsi ja tuot aktiivisesti esiin parannusehdotuksia, sillä toiminnan laadun jatkuva parantaminen ja intohimo korjausrakentamiseen on meille tärkeää. 

Pintakäsittelijöitä

Pintakäsittelijöiden työtehtäviin kuuluvat linjasaneerauskohteissa tehtävät, sisätiloihin painottuvat tasoite- ja maalaustyöt sekä muut tehtävät osaamisen mukaan. 

Sinulla on itsenäinen ja aloitteellinen työskentelytapa, kykyä toimia työparin kanssa ja jo kokemusta tasoite- ja maalaustöistä korjausrakentamisen työmailla. 

Toimenkuvia muokataan osaamisen, kokemuksen ja vahvuuksien mukaan. 

Laatoittajia

Työtehtäviisi kuuluvat laatoitukseen liittyvät työt, kuten oikaisutyöt, tasoitus, vedeneristys, laatoitus, saumaus sekä silikonityöt. 

Kirvesmies

Työtehtäviisi kuuluvat sisätiloissa tehtävät kirvesmiehen työt, kuten alakattotyöt, kotelotyöt, kalusteasennus, listoitus, saunojen teot sekä pienet valu- ja muuraustyöt. Sinulla on kokemusta itsenäisestä työskentelystä, mutta kykyä toimia myös tiimissä.

Rakennusmies

Tässä tehtävässä voit olla vaikkapa ammattikoulun käynyt, uraasi alkupäässä oleva tekijä. Pääasia on, että haluat kasvaa ammattilaiseksi. Asenne ratkaisee! Työtehtäviisi kuuluvat rakennuksen sisäpuoliset pienet purkutyöt, palokatkotyöt, pienet valu- ja muuraustyöt ja paikkaustyöt. Mahdollistat työnteollasi työnteon edellytykset myös työkavereillesi. Toimenkuvaasi muokataan vahvuuksiesi mukaan.

Mitä tarjoamme?

Olemme nuorekas, nykyaikainen ja aikaansa seuraava yritys, ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan mukavassa työporukassamme. Pääset nauttimaan rennosta meiningistä, jossa työt hoidetaan laadukkaasti ja asiallisesti ilman turhaa jäykistelyä. Meillä ylitöitä ei juurikaan kerry, sillä työt tehdään klo 7.00–15.30 välisenä aikana. Tärkeiden asioiden äärellä joustetaan, ja porukan yhteishenki on hyvä.

– Uudet työntekijät tulevat perehdytyksen jälkeen tuntitöihin projekteihin. Sen jälkeen heistä aletaan rakentaa urakkaporukkaa kunkin osaamisen ja vaadittavien tehtävien mukaisesti. Työnjohtajat ovat mukana rakentamassa ryhmiä ja hitsaamassa hyvää tiimiä yhteen, Nieminen kertoo.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön, sen suunnitteluun ja omaan palkkaukseesi. Pidemmällä tähtäimellä työ on urakkamuotoista, joten omalla työlläsi voit vaikuttaa myös omiin ansioihisi. 

Näit tulet KUMONIlle töihin

Tutustu ensin siihen, kuinka kirvesmies Jani “Hevi” Hartikainen on kehittynyt KUMONIlla Suomen parhaaksi rakentajaksi. Pohdi samalla, kuinka hyvin juuri sinä sopisit mukaan tiimipelaajista koostuvaan porukkaamme. Kannattaa myös lukaista tulevasta esimiehestäsi; näin sinun on rennompi soitella Tomi Niemiselle.

– Voit laatia koulutus- ja työkokemustaustastasi tiiviin esittelytekstin, tai vaikka vain soitella suoraan minulle. Katsotaan, onko sinulla rupattelumme jälkeen intoa palkita itsesi paremmalla työllä ja todennäköisesti myös paremmalla palkalla, vinkkaa Nieminen.

Meillä on tarjolla töitä myös vastaavalle työnjohtajalle ja aloitteleville työnjohtajille Turussa ja pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä Tomiin

puhelin: 050 512 2400

sähköposti: tomi.nieminen@kumoni.fi