20.12.2021

Aluejohtaja vastaamaan uudesta yksiköstä pääkaupunkiseudulla

Rekrytointi on päättynyt ja aluejohtaja on valittu.

KUMONI Oy on Kuopiossa 2002 perustettu perheyritys, joka toimii Kuopion, Turun ja pääkaupunkiseudun alueilla. Yritys keskittyy taloyhtiöiden LVIS-saneerausten lisäksi erilaisiin korjausrakentamisen kohteisiin käsittäen sekä julkiset hankinnat että myös erilaiset liike- ja toimitilamuutokset. 

– Konserniyhtiöidemme liikevaihto on tällä hetkellä noin 15 miljoonaa euroa, ja työllistämme keskimäärin viisikymmentä henkilöä. Toimintamme perustuu sertifioituun ISO 9001 -laatujärjestelmään, ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä tapaamme tehdä töitä. Saamme projektit valmiiksi aikataulussa ja laadusta tinkimättä, ja seuraavina vuosina lähdemme hakemaan reipasta kasvua pääkaupunkiseudulla, kertoo KUMONIn toimitusjohtaja Pasi Pitkänen.

Toiminnan edelleen kasvaessa KUMONI hakee nyt Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen:

ALUEJOHTAJAA 

Pääset johtamaan KUMONIn uutta, pääkaupunkiseudulle perustettavaa yksikköä. Vastaat työssäsi pääkaupunkiseudun toimintojen johtamisesta ja asiakashankinnasta, ja toimit pääkaupunkiseudun yksikön esimiehenä. Työnkuvaasi sisältyy budjetti- ja tulosvastuuta, ja raportoit aluejohtajan ominaisuudessa suoraan konserniyhtiön toimitusjohtajalle.

Haemme pääkaupunkiseudun urakat ja hankkeet tuntevaa ammattilaista

Aluejohtaja johtaa itsenäisesti KUMONIn pääkaupunkiseudun yksikköä ja vastaa viime kädessä töiden läpiviennistä, laadusta, aikataulusta ja työturvallisuudesta. Onnistuminen työssä edellyttää jämeryyttä ja luovuutta sekä vastuullista ja vankkaa otetta johtamiseen.

– Odotamme aluejohtajalta vahvaa näyttöä rakennus- ja saneeraushankkeiden menestyksekkäästä ja nykyaikaisesta johtamisesta. Nyt haettavalta henkilöltä löytyy koulutuksen kautta hankitun pätevyyden (DI, RKM, RI) lisäksi myös kokemusta esimiestehtävissä toimimisesta, kertoo KUMONIn Etelä-Suomen toimitusjohtaja Tomi Nieminen.

Arvostamme lisäksi kommunikaatiokykyä, rauhallisuutta ja yhteistyökykyä sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Mitä tarjoamme?

Olemme nuorekas, nykyaikainen ja aikaansa seuraava yritys, ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan mukavassa työporukassamme. Pääkaupunkiseudun yksikön johtamisen lisäksi pääset nauttimaan rennosta meiningistä, jossa työt hoidetaan laadukkaasti ja asiallisesti ilman turhaa jäykistelyä.

Kiinteän kuukausipalkan (vähintään 8000 €, sovitaan tarkemmin) lisäksi tarjoamme sinulle kannustavan tulospalkkiojärjestelmän. Olemme mutkaton työnantaja, jonka leivissä jengi viihtyy ja voi hyvin. Meillä KUMONIlla ylitöitä ei työntekijöille juurikaan kerry, sillä työt tehdään pääsääntöisesti klo 7.00–15.30 välisenä aikana. Lomat pidetään ja tärkeiden asioiden äärellä joustetaan. 

Perehdytämme uudet työntekijämme huolellisesti tehtäviin. Tuemme työntekijöidemme etenemistä urallaan ja tarjoamme osaajillemme koulutuksia. Tukenasi sinullakin on koko ylempi johto, joten et jää yksin.

Palkitse itsesi paremmalla työllä!

– Tutustu KUMONIin ja laita hakemus tulemaan palkkatoiveesi kera. Meille voit myös soittaa. Toivomme yhteydenottoja erityisesti sellaisilta kehittymishaluisilta ja eteenpäin pyrkiviltä osaajilta, jotka ovat valmiita tarttumaan haasteeseen ja kasvamaan KUMONIn palveluksessa, vinkkaa Etelä-Suomen KUMONIn toimitusjohtaja Tomi Nieminen.

KUMONIlla on juuri nyt tarjolla useita vakituisia työsuhteita. Katso täältä kaikki avoimet paikkamme.

Ota yhteyttä Tomiin

puhelin: 050 512 2400

sähköposti: tomi.nieminen@kumoni.fi